Sharman Media | Over Ons
15491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15491,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over Ons

De horeca is onze passie en wij worden blij wanneer we bedrijven kunnen helpen om een eigen persoonlijkheid te creëren en dit door te ontwikkelen en zichtbaar te zijn bij de klant.

Wij creëren stijlvolle afbeeldingen, interessante video’s, virtual tours en professionele websites voor verschillende soorten horeca ondernemers en bedrijven. We kunnen ook de sociale media druk voor u verlichten, door dit voor u te beheren.

Sharman Media, uniek in Nederland, biedt een “alles in één” mediadienstenpakket voor horeca bedrijven aan. Wij bieden u de mogelijkheid om alle diensten onder één dak af te nemen, dit heeft voor u als voordeel: een continuïteit van de uitstraling van uw bedrijf, één contactpersoon en een makkelijke en snelle afstemming. Een complete service om uw bedrijf te presenteren!

We hebben verschillende opties, afhankelijk van uw wensen en budget. Graag bespreken we uw ideeën om samen de beste opties voor uw bedrijf te bepalen.

Geïnteresseerd in onze diensten?