Sharman Media | Karine
15644
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15644,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Karine

De liefde voor fotografie is mij met de paplepel ingegoten. In mijn herinnering liepen mijn ouders altijd met een camera om de nek. Zij hebben mij geleerd om overal het mooie van in te zien.

Als echte Française hou ik van lekker eten en mijn hart ligt bij Food en Lifestyle fotografie. Waarom? Het allerliefst maak ik foto’s waarvan het water je in de mond loopt. Het beeld vertelt het verhaal, puur en niet geposeerd. Ik geef je klanten letterlijk een kijkje in de keuken van de chef. De passie voor zijn vak proef je terug in zijn gerechten en dat straalt van de foto af. De mensen aan het werk, het interieur en de gerechten. Alles draagt bij aan het totaalplaatje. Ik help je graag om jouw sfeer te laten zien.

Wat je van mij mag verwachten als we samenwerken?
– Ik ben open en zeg waar het op staat.
– Ik ben niet bang voor uitdagingen.
– Ik zoek altijd naar creatieve oplossingen.
– Ik heb niet één vaste stijl. Ik kan mijn fotografie heel makkelijk aanpassen aan wat de klant op dat moment nodig heeft.