Sharman Media | Myrthe
15381
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15381,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Myrthe

Ik ben Myrthe, fotograaf & styliste en gespecialiseerd in het fotograferen van restaurants, cafés, gerechten, dranken & interieur. Ik woon in Den Haag, maar als fanatieke reiziger fotografeer ik ook met regelmaat in het buitenland. Tijdens mijn reizen is mijn interesse voor fotografie gegroeid door kennismakingen met diverse eetculturen en lokale keukens. En zo ontstond dan ook mijn passie; het fotograferen van restaurants en interieur.

Mijn fotografie is fris en eigentijds, met oog voor detail. Doordat ik naast fotografe ook styliste ben, weet ik niet alleen een technisch goede foto te maken maar ook een smaakvolle. Met die foto vertel ik graag een verhaal, breng ik een gevoel over of probeer ik de interactie aan te gaan met de doelgroep.

Spreekt mijn stijl jou aan en ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, of zou je graag eens een project willen bespreken? Ik hoor graag van je!