Sharman Media | Sanne
15719
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15719,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Sanne

Hi! Ik ben Sanne, een fotografe uit Den Haag met een lichte obsessie voor Harry Potter, planten en analoge camera’s. Momenteel studeer ik fotografie part time aan de Royal Academy of Arts, een opleiding in het vakgebied waar ik het meeste plezier ervaar! Food, portretten en de natuur zijn mijn favoriete onderwerpen om te fotograferen.

Het vastleggen van de sfeer en sprekende kleuren is het belangrijkst voor me. Ik werk daarom graag met accessoires, mensen, planten, bloemen, mooie stoffen en afwisselende tinten. De natuur of het groene vindt vaak een plekje in mijn foto’s.

Het allerliefst fotografeer ik analoog, met een 35mm rolletje in een camera die al wat decennia heeft gezien. Ook foodfotografie kan analoog en geeft net dat andere sfeertje, maar juist voor eten pak ik ook graag een digitale camera. Ik eet veganistisch en vind duurzaamheid belangrijk. Ik zoek daarbij altijd naar de balans voor een fijn en relaxt leven in combinatie met goed doen voor de planeet.