Sharman Media | Video & 360
15711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Video & 360

Wij produceren video’s van hoge kwaliteit, 360° virtuele rondleidingen, time-lapse films en drone-opnamen om uw restaurant of café in de digitale etalage te presenteren. We gebruiken technieken om uw verhaal te vertellen en om bezoekers aan te trekken die meer willen zien en proeven.

Video is een krachtige marketingtool geworden in de digitale wereld, waar mensen liever zien en horen dan lezen. Wij zullen u helpen met verschillende mogelijkheden die u kunt kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren. Wilt u uw chef filmen tijdens het koken van een nieuw gerecht? Of kunnen we met behulp van drone-opnames uw drukke terras op een zonnige dag filmen? Misschien kunnen we een korte video filmen met recensies van enthousiaste klanten. Het assortiment aan ideeën is eindeloos!

Zullen we een afspraak plannen om de wensen en mogelijkheden te bespreken?

Om echt een verschil te maken en potentiële bezoekers nog meer aan te spreken is het werken met virtuele beelden een aanrader en in deze tijden van technologie ook een echte must. Met onze virtuele tours zullen klanten het gevoel ervaren dat ze in uw restaurant zijn zonder er echt te zijn…. …hoe mooi is dat! Het enige verschil is dat ze uw heerlijke eten niet kunnen proeven, maar een tafel reserveren is door deze virtuele tour nog maar een kleine stap.

Drone beeldenmateriaal is ideaal om de prachtige locatie van uw restaurant of café te laten zien, vooral bij een strand of bosrijke locatie en wanneer uw onderneming een terras heeft. Drone beelden geven een gevoel van ruimte en geven een filmische kwaliteit aan uw video, die uw restaurant of cafe op een nieuwe manier laat zien.

Wil je veel laten zien in korte tijd? Dan is misschien een “Time Lapse” film iets voor jou