Online
Advertising

Online
Advertising

Social Media Advertising

Social Media Advertising, ook wel digitale marketing genoemd gebruikt sociale netwerken zoals Facebook, Instagram of LinkedIn voor betaalde advertenties. Social Media Advertising is dus een belangrijk onderdeel van een social mediastrategie om die mensen te bereiken die je social media platforms (nog) niet volgen. Bij SEO en Google Ads wacht je totdat iemand op zoek gaat naar jouw type restaurant, maar door de inzet van Social Media Advertising ben je zelf in staat actiever en gerichter te adverteren.

Sharman Media adviseert welk social media platform het beste past bij jouw doelgroep. Alles is meetbaar, wij bieden ook onderzoek welke social media platformen het meeste voor je kunt opleveren om je social mediacampagnes zo gericht mogelijk af te stemmen. Meer weten? Bel of mail ons nu!

Google Ads

Google Ads zorgt ervoor dat jouw restaurant gemakkelijk online gevonden kan worden op Google door je toekomstige klant, die juist op zoek is naar een restaurant met jouw specifieke kaart. Google Ads is perfect voor korte campagnes om bijvoorbeeld specifieke events of acties te promoten, maar kan ook voor een langere termijn worden gebruikt om de vindbaarheid en bekendheid van je restaurant online te verhogen.

Sharman Media weet hoe het werkt:

  • Door het inzetten van onze Google Ads expertise zorgen wij voor meer interactie met jouw restaurant, dus meer website bezoekers en meer reserveringen.
  • Het afgesproken advertentiebudget wordt gebruikt wanneer je toekomstige klanten op jouw Google advertentie klikken om je restaurant te bellen of om je website te bezoeken.
  • Meer weten? Bel of mail ons nu!