fbpx
Sharman Media | Social Media Management
15489
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15489,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Social Media Management

Het beheren van social media kost tijd en moeite en vereist kennis. Kennis van digitale marketingtechnieken is nodig bij het beheren van social media accounts om ervoor te zorgen dat u uw doelgroep bereikt en behoud en dat u altijd entijdig reageert op bijvoorbeeld de opmerkingen van klanten op social media.

Wij kunnen uw social media accounts voor u beheren, zodat u meer tijd overhoud om te investeren in het runnen van andere belangrijke onderdelen voor uw bedrijf: zoals het managen van uw personeel, het aannemen van boekingen, zoeken en behouden van juiste leveranciers, de gasten het naar de zin maken en het introduceren van nieuwe fantastische gerechten.

We maken en plaatsen in samenspraak met u mooie afbeeldingen en interessante posts om met uw publiek in contact te komen. We kunnen ook berichten en opmerkingen verwerken en zullen u voorzien van statistieken over de status van uw accounts, zodat u de verbetering kunt volgen.

We hebben verschillende pakketten, maar vanaf 275 Euro’s per maand per kanaal beheren wij uw social media die voldoen aan uw specifieke wensen en budget. Er staan een aantal social media experts van Sharman Media klaar om u te helpen.

Wij komen graag een keer langs om verder te praten, of voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met ons.

Onze Social Media experts

Dena

#BrandingStrategist #OnlineMarketing #PositiveThinker #Hands-OnMentality #ContentCreation

Fiona

#virtualassistant #delft #businesssupport #socialmediamanagement
#onlinemarketing

Ileenja

#foodie #traveller #hoedjes #contentcreator #horeca

Kim

#SocialMediaSpecialist #ContentSchrijver #HorecaLover #MarketingMeisje #Gunfactor

Kim

#CreativeMind #Sociaal #Gedreven #Ordelijk #OpenMinded

Eefje

#FoodFreak #LeidenLover #Enthousiast #SocialMediaFan #BaktGraag

Geïnteresseerd in onze diensten?