Wij zijn

Horeca is onze passie en wij worden blij wanneer we bedrijven kunnen helpen om een eigen persoonlijkheid te creëren en dit door te ontwikkelen en zichtbaar te zijn bij de klant.

Wij creëren stijlvolle afbeeldingen, interessante video’s, virtual tours en professionele websites voor verschillende soorten horecaondernemers en bedrijven. We kunnen ook de sociale media druk voor je verlichten, door dit voor je te beheren. Wij hebben ook expertise in Google Ads, SEO en social media advertising; dus veel mogelijkheden om meer reservering te ontvangen.

Sharman Media biedt een “alles in één” mediadienstenpakket voor horecabedrijven aan. Wij bieden je de mogelijkheid om alle diensten onder één dak af te nemen, dit heeft als voordeel: een continuïteit van de uitstraling van jouw bedrijf, één contactpersoon en een makkelijke en snelle afstemming. Een complete service om jouw bedrijf te presenteren!

We hebben verschillende opties, afhankelijk van jouw wensen en budget. Graag bespreken we jouw ideeën om samen de beste opties voor jouw bedrijf te bepalen.

Wij zijn

Horeca is onze passie en wij worden blij wanneer we bedrijven kunnen helpen om een eigen persoonlijkheid te creëren.

Wij maken stijlvolle afbeeldingen, interessante video’s, virtual tours en professionele websites voor verschillende soorten horecaondernemers en bedrijven. We kunnen ook de sociale media druk voor je verlichten, door dit voor je te beheren. Wij hebben ook expertise in Google Ads, SEO en Social Media Advertising; dus veel mogelijkheden om meer reservering te ontvangen!

Graag bespreken we jouw ideeën om samen de beste opties voor jouw bedrijf te bepalen.

Professioneel, flexibel en betaalbaar

We hebben verschillende opties voor bijna elke wens en budget